Aktualitások

Ingyenes képzési programok a közbeszerzési eljárásokban történő részvétel elősegítése céljából

2024 január 15.
mesterkepzes lepjen elore

Ingyenes képzési programok indulnak a mikro-, kis- és középvállalkozások (továbbiakban: KKV-k) számára a vállalkozások közbeszerzési eljárásokban történő részvételének elősegítése céljából.

A regisztráció a KKV-k számára ingyenes közbeszerzési szakmai képzést biztosító E-learning felületre már elvégezhető a https://kkvkepzes.gov.hu/ oldalon.

A regisztrációt követően a felületre történő belépéssel elérhetővé válik a közbeszerzési eljárások szakmai-, valamint az elektronikus közbeszerzési rendszer technikai ismereteit tartalmazó E-learning tananyag. A modulárisan felépített közbeszerzési szakmai tananyagot kifejezetten a KKV-k számára alakították ki, a közbeszerzési eljárásokban történő részvételük elősegítése érdekében. A modulok teljes körű elméleti ismeretanyagot biztosítanak – különösen az ajánlattételhez, a szerződés teljesítéséhez és a jogorvoslathoz-, valamint az Elektronikus Közbeszerzési Rendszer (EKR) használatához kapcsolódóan.

A közeljövőben a felületen lehetőség nyílik ingyenes közbeszerzési képzésekre való jelentkezésre is, amelyek online-, illetve személyes formában kerülnek megrendezésre.

FORRÁS: https://hbkik.hu/ingyenes-kepzesi-programok-a-kozbeszerzesi-eljarasokban-torteno-reszvetel-elosegitese-celjabol/