Paktumiroda

A területi foglalkoztatási Paktumiroda sikeres működésének egyik alapfeltétele a megfelelő felkészültségű és a partnerek bizalmát élvező menedzsmentszervezet működtetése. A megyei Paktumiroda feladatai a folyamatos kapcsolat- és partnerségi viszony fenntartása a megyei vállalkozókkal. Tájékoztatás a projekt finanszírozásában nyújtott munkaerő-piaci szolgáltatásokról, a projekt keretei között elérhető, az elhelyezkedést, a foglalkoztatást elősegítő képzéseken történő részvételt biztosító támogatásokról az érdeklődő vállalkozások és potenciális munkavállalók részére.

Továbbá részt vesz a munkaadói igényekhez igazodó képzési rendszer kialakításához szükséges igényfelmerő tevékenységekben és a megyei befektetés-ösztönzés megvalósításával összefüggő feladatok elvégzésében. A vállalkozások tájékoztatást kaphatnak a pályázat keretein belül nyújtandó bér- és járulék, valamint a foglalkoztatást elősegítő képzésben történő támogatásról.

A Hajdú-Bihar Megyei Paktumiroda a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzatnak is otthont adó Megyeháza épületében (4024 Debrecen, Piac u. 54. fszt.) működik.

A Paktumiroda munkatársa:

Szabó Marianna

szabo.marianna@hbmo.hu
+36 52/507-528
+36 20/262-2986