Hajdú-Bihar Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara / Debreceni Vízmű Zrt. - 2023 Augusztus 24.

„Hangolódó” Pályaorientációs és Önismereti Napok


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/clients/client0/web2/web/wp-content/themes/hbm-paktum/functions.php on line 562
money 2180330 1280

„Hangolódó” elnevezéssel pályaorientációs és önismereti napokat szervez a Hajdú-Bihar Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara 2023. augusztus 23-24. között, melynek tematikája a leendő 7-8. évfolyamos korosztályt célozza meg.

A program során életre szóló élményeket szerezhetnek a diákok, továbbá segítséget kaphatnak jövőbeni pályaválasztásukhoz. A foglalkozások reggel 9.00 órától délután 15.30-ig zajlanak.

Augusztus 23-án, szerdán délelőtt a National Instruments Hungary Kft.-hez látogatunk el, ahol napjaink és jövőnk egyik legfontosabb ágazatába, azaz az elektronika világába nyerhetnek bepillantást a tanulók, akik az üzemlátogatáson kívül forrasztással kapcsolatos játékos feladatokon keresztül is megismerkedhetnek a vállalat legjellemzőbb szakmájának rejtelmeivel.

A Kamara meleg ebédet biztosít a programban résztvevő diákok számára, majd délután önismereti foglalkozásra kerül sor, pszichológus vezetésével. A foglalkozás célja, hogy a gyerekek játékos és kalandos problémamegoldó feladatokon keresztül tanuljanak meg képet alkotni önmagukról és a jövőjükről, ezáltal gördülékenyebbé váljon számukra a pályaválasztási döntések meghozatala.

Augusztus 24-e, csütörtök a víz jegyében telik: a Debreceni Vízmű Zrt. tevékenységét ismerhetik meg a fiatalok. Délelőtt a víztermelő üzemben tett látogatás során választ kaphatunk arra a kérdésre is, hogy miként jut el a víz az otthonunkba. Az ebédet követően pedig a szennyvíztisztító hálózati telep üzemének feladatait is megismerhetjük.

A részletes programterv INNEN tölthető le.

A „Hangolódó” pályaorientációs és önismereti napokon való részvétel díjmentes, de előzetes jelentkezéshez kötött!

A maximális férőhelyek száma: 20 fő, a szabad férőhelyek feltöltése a beérkezett jelentkezések sorrendjében történik!

Jelentkezési határidő: 2023. augusztus 13. (vasárnap) éjfél

Jelentkezés módja: Kérjük, az alábbi – számítógéppel is kitölthető – jelentkezési lapot és szülői beleegyező nyilatkozatot kitöltve, aláírva és szkennelve szíveskedjenek megküldeni a macsi.martin@hbkik.hu e-mail címre: JELENTKEZÉSI LAP

Étkeztetés: A gyermekek délben meleg (éttermi) ebédet kapnak. Kérjük, hogy tízórait/uzsonnát csomagoljanak a gyermekeknek.

A Hangolódó pályaorientációs és önismereti program első napjára, kérjük, hogy a gyermek hozza magával:

– a kitöltött, aláírt jelentkezési lap eredetijét papír alapon,

– az ITT elérhető egészségügyi nyilatkozatot kitöltve és aláírva, valamint a program idejére vonatkoztatva, tehát aznapi, vagy előző napi dátummal ellátva.

Felmerülő kérdés esetén forduljanak bizalommal pályaorientációs tanácsadóinkhoz:

Javasoljuk, hogy – a nagy érdeklődésre és a férőhelyek korlátozott számára való tekintettel – minél előbb küldjék be a jelentkezési lapot! A szabad férőhelyek feltöltése a beérkezett jelentkezések sorrendjében történik.

FORRÁS: https://hbkik.hu/hangolodo-palyaorientacios-es-onismereti-napok/