Sárréti Paktum

A Püspökladány Város Önkormányzata a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatallal, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzattal és a Hajdú-Bihar Megyei Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft.-vel konzorciumi partnerségben valósítja meg a „Foglalkoztatási együttműködések a Sárréti paktumterületen” című pályázatot a püspökladányi és hajdúszoboszlói járásokra kiterjedően.

2018. április 1-jével elindult a Sárréti Paktumiroda, amely két járást foglal magába, a Püspökladányit és a Hajdúszoboszlóit. A Sárréti Paktumiroda a Közös Önkormányzati Hivatal épületében (4150 Püspökladány, Bocskai u 2. Fszt.) működik.

2018. június 27.

A Sárréti Paktumiroda megtartotta első Irányító Csoport és ülését, ahol elfogadásra került az Irányító Csoport ügyrendje és megválasztotta Elnökét, majd a Foglalkoztatási Fórum első ülésén a jelenlévők elfogadták a „Sárréti paktumterület foglalkoztatási stratégiájának akcióterve 2018-2020” és a „Sárréti paktumterület foglalkoztatási stratégiája 2018-2024” című dokumentumokat.

2018. október 19.

Megtartotta a Sárréti Paktumiroda a Foglalkoztatási Paktum Irányító Csoport és a Foglalkoztatási Fórum második üléseit. Elfogadásra került a Sárréti Paktumiroda 2018. évi féléves beszámolója.