TOP_Plusz-3.1.1 Kérdőívek

Tisztelt Partnerünk!

A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatallal és a HBMFÜ Hajdú-Bihar Megyei Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft-vel konzorciumi partnerségben valósítja meg a TOP_PLUSZ-3.1.1-21-HB1-2022-00001 azonosító számú „Hajdú-Bihar megyei foglalkoztatási-gazdaságfejlesztési együttműködés” projektet. A projekt átfogó célja, hogy folytatódjon Hajdú-Bihar megye munkaerőpiacán a 2014-2020-as programozási időszakban kialakított széles körű partnerség, amelynek révén a munkaerőpiac valamennyi releváns szereplője hatékonyan működik együtt, megvalósul a kereslet és kínálat összhangja, ezáltal bővül a megyei foglalkoztatottság és növekszik a megyében élők képzettségi szintje.

A fenti cél megvalósítása érdekében munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot, hogy egy telefonos vagy személyes beszélgetés időpontját leegyeztessék. Egy kérdőíves felmérés keretében feltérképezik mind az Ön, mind pedig a vállalkozásánál foglalkoztatottak véleményét, meglátásait annak érdekében, hogy megismerjük vállalkozásának aktuális igényeit és nehézségeit. Ennélfogva kérem közreműködését abban, hogy kollégáim a felmérést a munkavállalói körében is elvégezhessék.

A kérdőívek az alábbi linkekre kattintva elérhetőek, így lehetőség van azok online – személyes találkozás nélkül történő – kitöltésére és beküldésére:

Segítőkész együttműködését ezúton is köszönjük!