Aktualitások

ELÉRHETŐ A 100%-OS BÉRTÁMOGATÁS!

2024 április 09.

Hajdú-Bihar Vármegye Önkormányzata (konzorciumvezető), a Hajdú-Bihar Vármegyei Kormányhivatallal és a HBMFÜ Hajdú-Bihar Vármegyei Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft.-vel konzorciumban valósítja meg a TOP_PLUSZ-3.1.1-21-HB1-2022-00001 azonosítószámú, „Hajdú-Bihar megyei foglalkoztatási-gazdaságfejlesztési együttműködés” című projektet.

A projekt célja többek között, hogy folytatódjon a Hajdú-Bihar vármegye munkaerőpiacán kialakult széles körű partnerség, amelynek révén a munkaerőpiac minden releváns szereplője hatékonyan működik együtt, megvalósul a munkaerőpiaci kereslet és kínálat összhangja, ezáltal bővül a vármegyei foglalkoztatottság.

2024. 04.02-től 100 %-os bértámogatás érhető el legfeljebb 6+3 hónap időtartamra.

A támogatás további részleteiről a Hajdú-Bihar Vármegyei Kormányhivatal járási hivatalaiban kérhet tájékoztatást, melyek elérhetőségéről a https://kormanyhivatalok.hu/kormanyhivatalok/hajdu-bihar oldalon találhat információt, valamint keresse bizalommal Hajdú-Bihar Vármegye Önkormányzata paktumirodai munkatársait.

A projektből nyújtható bértámogatás munkaerőpiaci programjának hirdetménye és annak dokumentumai az alábbi felületen érhetőek el:

https://nfsz.munka.hu/cikk/3879/TOP_PLUSZ31121_projekt_munkaeropiaci_program_HajduBihar_Varmegyeben

Éljen Ön is a lehetőséggel!